reklama

ad

Ovo je najopasniji beli otrov koji jedemo svaki dan, a nije šećer ni so





Izbjegavajte parizere, hrenovke i slične proizvode jer su napravljeni od najgoreg mesa, a sadrže i opasne sastojke.Ono što vjerujemo, večina još praktikuje korištenje mikrovalnih, koje su inače zabranjene u mnogim državama jer svojim zračenjem štete hrani i proizvode kancerogene materije.Osim toga, ono što vjerovatno većina vas koristi jesu kupovne supe koje se prave jednostavno, ali su pune štetnih sastojaka koji mogu ozbiljno naštetiti vašem zdravlju.

Osim kupovnih supa, parizeri, hrenovke, čipsevi itd imaju veoma otrovne materije, od kojih je jedna kalijev glutamat koja šteti mozgu, srcu, pa i općem zdravlju. Kalijev glutamat ili E621; konzervans bijele boje se koristi u velikim količinama u gotovo svakoj vrsti hrane.Da bi živjeli dugo i zdravo izbjegavajte ove namirnice koje štete vašem zdravlju:

Pašteta

Margarin

Još jedan omiljeni namaz margarin radi se od biljnih ulja, koja se iz suncokreta izvlače pomoću hemikalija, visoka temperatura u procesu prerade ulja uništava sve vitamine i antioksidanse koje sadrže te dovodi do stvaranja slobodnih radikala koji mogu izazvati velika oštećenja na ćelijama te povećati rizik od raka. Ulja su to koja su već u startu nezdrava. A dodavanje novih hemikalija dovodi margarin u čvrsto i prepoznatljivo stanje, koje je vrlo štetno. I zato umjesto margarina, na hljeb radije mažite maslac.

Sir u listićima

0 komentari:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.

Popularni postovi

Истакнути пост

7 PRVIH ZNAKOVA RAKA DEBELOG CRIJEVA: 90 POSTO LJUDI IGNORIŠE ALARM KOJI TIJELO ŠALJE

Rak debelog creva jedan je od najučestalijih tipova kancera, ali i jedan od onih koji se često otkrivaju u kasnijoj fazi jer je rane simptom...

Претражи овај блог

Ukupno prikaza stranice

Arhiva

O blogu

O blogu
“Moda je prolazna, stil je večan.”

Search This Blog

Search This Blog

Основни подаци о мени

Пратиоци